45 dages tilfredshedsgaranti

Vi har omhyggeligt testet vores produkter og er derfor sikre på de resultater, de kan levere. Derfor tilbyder vi en tilfredshedsgaranti for alle produkter, der er købt i vores webshop.

Vi lægger stor vægt på, at vores kunder er tilfredse, og vi garanterer den højeste kvalitet. Hvis du inden for 45 dage efter modtagelse af dine produkter ikke er tilfreds, kan du benytte vores tilfredshedsgaranti.

Sådan fungerer det:

 1. Det er ikke altid let at opnå de bedste resultater, specielt hvis det er først gang du prøver at bruge selvbruner. Derfor skal du have anvendt produktet korrekt mindst 2 gange og fulgt denne brugs guide:
  • Fugt din hud med fugtighedscreme/dagscreme inden brug af produkterne, især på tørre områder som albuer, knæ og ankler.
  • Påfør selvbruneren jævnt og i cirkulære bevægelser.
  • Du skal have brugt en selvbruner handske ved brug af Selvbruner Mousse.
  • Ved brug af Selvbruner Mousse, vent 45-60 minutter, før du tager tøj på. Vent desuden 5-8 timer, før du tager et bad eller kommer i kontakt med vand. Dette giver produktet tid til at udvikle sig og give dig den ønskede farve.
  • Vedligehold farven ved at bruge en fugtgivende lotion eller creme regelmæssigt og undgå overdreven eksfoliering.
 2. Hvis du stadig ikke ser tilfredsstillende resultater, bedes du informere os på info@sunster.dk senest 45 dage efter modtagelsen af produktet. I din e-mail skal du angive dit ordrenummer og beskrive din oplevelse med produktet.
 3. Produktet skal returneres til os på adressen Valdemarsgade 10, st. tv., 8600 Silkeborg. Det koster 37,5 kr. Bemærk, at vi skal godkende din retur, før du kan anvende returportalen. Det er derfor vigtigt at du skriver til os, hvis du ønsker at gøre brug af tilfredshedsgarantien og returnere dit produkt. Derefter sender vi dig videre til vores returportal.
 4. Herefter refunderer vi beløbet for produktet fra din ordre.

Hvis du har spørgsmål vedrørende vores tilfredshedsgaranti, er du velkommen til at sende os en e-mail på info@sunster.dk.

Kontakt os